ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Γεωργία Μαρτίνου δεν απήντησε στο ερώτημα

Έπειτα από  δημοσίευμα του Γλυφάδα web, όσων αφορά την Γεωργία Μαρτίνου, που έχει δραστηριοποιηθεί στον τομέα της πληροφορικής, αν και δεν απήντησε στο ερώτημα, την επόμενη μέρα της κάνει παρουσίαση το πρώτο θέμα γνωστών συμφερόντων. 

Διαβάστε την παρουσίαση, ρωτήστε πόσα κόστισε, και βγάλτε ελεύθερα τα συμπεράσματα σας, δεδομένου ότι δεν απήντησε τοπικά, όσων αφορά πολιτικές του κόμματος της για την περιοχή μας, που έχουν σχέση με το περιβάλλον. (Πως μπορεί να ενδιαφέρεται για την περιοχή όταν δεν μας παρέχει μια απάντηση;)

Γεωργία Μαρτίνου (Αττικής) : Να ολοκληρώσουμε αυτά που υποσχεθήκαμε.

Υποψήφια με την ΝΔ για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην Περιφέρεια Αττικής.

Νέα πολιτικός χαμηλών τόνων που αποφεύγει τα φώτα των ΜΜΕ και την δημοσιότητα καθώς σπάνια θα την δείτε σε φωτογραφίες. Συνεχίζει, όπως ακριβώς ξεκίνησε, την πορεία της το 2012 σεμνά και ταπεινά με κύριο στόχο την επίλυση των προβλημάτων της εκλογικής της περιφέρειας και των κατοίκων της. Προσηλωμένη σε αυτό το στόχο η συμπεριφορά της, ήταν και είναι τα στοιχεία εκείνα που την κάνουν να ξεχωρίζει και να αποτελεί μια νέα επιλογή για την Περιφέρεια Αττικής.

Η Γεωργία Μαρτίνου δεν απογοήτευσε κανέναν από τους πρώτους ψηφοφόρους της. «Δεν περιμένω να ζήσω από την πολιτική. Δεν θέλω να αποδράσω, ούτε να αδιαφορήσω. Θέλω να εργαστώ και να παλέψω γιατί νοιάζομαι», λέει χαρακτηριστικά η ίδια συμμετείχε σε πολλές επιτροπές στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και διέθεσε εκατοντάδες ώρες εθελοντικής εργασίας καθώς έδωσε ιδιαίτερη έμφαση σε ζητήματα όπως η προστασία και η ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής, την ενίσχυση δικτύων κοινωνικής αλληλεγγύης, την στήριξη αγροτικών συνεταιρισμών και την αξιοποίηση των πολιτιστικών μνημείων.

Όπως η ίδια γράφει:
Το 2012 η Ελλάδα χρεοκοπούσε. Η αυξανόμενη ανεργία, η συνεχιζόμενη μείωση του ΑΕΠ, οι αδύναμες τράπεζες, το αυξανόμενο έλλειμμα αποτελούσαν την καθημερινότητά μας εν μέσω απειλών και φόβων για την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ. Η χώρα ήταν απομονωμένη, η απαισιοδοξία των πολιτών διάχυτη και το μέλλον αβέβαιο.

Το 2014 η κυβέρνηση Σαμαρά κατάφερε να σταθεροποιήσει τη θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη. Αυτή ήταν η αρχή, η απαραίτητη προϋπόθεση για να βγούμε από το τέλμα. Η πίεση ήταν τεράστια, αλλά καταφέραμε η δημόσια διοίκηση, η ανταγωνιστικότητα, οι εξαγωγές, ο τουρισμός, οι επενδύσεις, οι εξωτερικές σχέσεις να παρουσιάσουν σημαντικές βελτιώσεις μέσα σε μόλις δυόμιση χρόνια. Αυτές οι κατακτήσεις δεν είναι ορατές στην καθημερινή ζωή των περισσοτέρων, γιατί χρειάζεται χρόνος. Ορατές όμως γίνονται σταδιακά οι πρώτες μειώσεις φόρων (πετρέλαιο, εστίαση), οι ρυθμίσεις για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, οι 100 δόσεις για οφειλές, η ενίσχυση νέων αγροτών, το κοινωνικό μέρισμα που μοιράστηκε σε αυτούς που πιέζονται περισσότερο. Οι δυσκολίες παραμένουν μεγάλες, όμως για πρώτη φορά ύστερα από έξι χρόνια, μπορούμε με βεβαιότητα να γνωρίζουμε πως η ζωή όλων θα καλυτερεύσει μέσα σε ένα πλαίσιο αξιοπρέπειας, νομιμότητας και δημοκρατίας.

Θέτει στόχους για το μέλλον καθώς όπως λέει υπάρχουν ακόμη πολλά να γίνουν:
«Θέλουμε να τελειώσει μια για πάντα η ταλαιπωρία των συνανθρώπων μας και να ολοκληρώσουμε αυτά που υποσχεθήκαμε.»

Ποιά είναι
Η Γεωργία Μαρτίνου γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα.
Αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών και εισήχθη 9η στη Σχολή Διεθνών κι Ευρωπαϊκών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπούδασε Μαθηματικά (BSc) στο Imperial College του Λονδίνου. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές (MSc) σε Information Technology (Πληροφορική) στο University College London (U.C.L.).
Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά.
Έχει δραστηριοποιηθεί στους χώρους της Πληροφορικής και της Ναυτιλίας.
Το 2010 εξελέγη πρώτη σε ψήφους στο Δήμο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης και διετέλεσε Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου. Το 2012 εξελέγη για πρώτη φορά Βουλευτής στην Περιφέρεια Αττικής με τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Γεωργία Μαρτίνου δεν απήντησε στο ερώτημα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">