ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο Λεβέντης σύμφωνα με δημοσκόπηση μπαίνει στο κοινοβούλιο



Δημοσκόπηση που δημοσιεύεται το Σάββατο στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» δίνει προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 15,8% έναντι της Νέας Δημοκρατίας.

Σαφέστατα όσοι ημών έχουν μια διαδρομή δεκαετιών στο χώρο γνωρίζουν ότι οι δημοσκοπήσεις γίνονται κατά παραγγελία, άρα και το αποτέλεσμα είναι ανάλογο των προσδοκιών αυτού που πληρώνει.

Το ενδιαφέρων της δημοσκόπησης δεν αποτελεί ο ΣΥΡΙΖΑ, το ενδιαφέρων βρίσκεται στην είσοδο του Βασίλη Λεβέντη στο κοινοβούλιο, με το  3,3% των ερωτηθέντων να δηλώνουν ότι θα ψήφιζαν την Ένωση Κεντρώων.

Το συγκεκριμένο στοιχείο εισόδου του Λεβέντη στο κοινοβούλιο, σαφέστατα δηλώνει ότι τα συστημικά κόμματα - κυβερνήσεις - υπηρέτησης του μεγάλου κεφαλαίου, και μιας ολιγαρχίας οικονομικών παραγόντων, έχουν κουράσει το λαό, ο οποίος αναζητά διέξοδο σε ειλικρινείς πολιτικούς και κόμματα.

Κατά τον ίδιο τρόπο προβλέπω ότι στις προσεχείς εκλογές και άλλα μικρά κόμματα θα αυξήσουν την δυναμική τους ψαλιδίζοντας ποσοστά από τα κόμματα εξουσίας.

Ο Β.Λεβέντης είναι μνημονιακός, άρα αποτελεί σημαντικό βοήθημα των κομμάτων εξουσίας, σε πλήρη αντιδιαστολή των υπολοίπων αντιμνημονιακών κομμάτων τα οποία τα παρουσιάζουν με χαμηλή αποδοχή στο λαό.

Σας παραπέμπω σε ένα δημοσίευμα του Γλυφάδα web 6/02/2015

Τίτλοι από δημοσιεύματα του τύπου του παρελθόντος χρόνου:

Ανοικτά με τον Σύριζα παίζει ο Μαρινάκης
Και ο Γιώργος Καραμέρος στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο Λεβέντης σύμφωνα με δημοσκόπηση μπαίνει στο κοινοβούλιο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">