ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η απάτη του αιώνα στην Γλυφάδα

Ο διφορούμενος χαρακτήρας που διέπει τον νεοελληνικό λαό δεν αποτελεί ένα μυστικό, το γνωρίζουμε συνολικά, όπως, και τις τακτικές που μετέρχονται οι νεοέλληνες και ειδικότερα στη Γλυφάδα.

Μέχρι σήμερα όσοι προσπάθησαν να υποβαθμίσουν τη νοημοσύνη των συμπολιτών μας το πλήρωσαν, άρα είναι ξεκάθαρο ότι θα ισχύσει το ανάλογο και αύριο και στο μέλλον. 

Αν θεωρείται αξιοκρατική, δίκαιη, και έντιμη η στάση ορισμένων συμπολιτών μας, όπως και εκλεγμένων σας, όσων αφορά ζητήματα τοπικού χαρακτήρα ( Νότια προάστια ) κρίνεται από το σύνολο των κατοίκων.

Ειδικότερα, και συγκεκριμένα: Πρέπει να τονιστεί ότι τα αυταπόδεικτα κανείς δεν μπορεί να διαβάλλει, είτε να επιχειρήσει να αλλοιώσει τον χαρακτήρα των αυταπόδεικτων, και πολύ περισσότερο όταν υπάρχουν τα πειστήρια. 

ΘΑ ΕΠΕΡΧΕΤΟ ΖΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠO ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΙΚΡΗΣ ΙΣΧΥΟΣ - ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ;

Στην Γλυφάδα επί πολλές τετραετίες κομματοκρατούμενου δήμου, συνεργασιών συμφερόντων, και όσων κρύβονται πίσω από υποψηφίους και παρατάξεις, καταργούνται συστηματικά τόσο η ισχύς των αυτονόητων, όσο και οι νόμοι.

Βασικοί συντελεστές κατάργησης της ισχύος των αυτονόητων, όπως και των νόμων που διέπουν τους ΟΤΑ στη Γλυφάδα, είναι οι εκλεγμένοι σας, οι οποίοι έχουν βασική υποχρέωση διασφάλισης του δημοσίου συμφέροντος, καθώς επίσης της εκπροσώπησης των δημοτών, και της βιωσιμότητας των κατοίκων. Να μην αναφέρω το ''καλό'' του τόπου, διότι αυτό παρεξηγείται πέραν του δέοντος στο τόπο μας. ( Συνολικά γνωρίζουμε τι εννοεί ο νεοέλληνας όταν δηλώνει για το ''καλό'' του άλφα η του βήτα.)

Συνολικά γίνατε μάρτυρες όσων ακολούθησαν και ακολουθούν συνολικά όσοι έχουν εκλεγεί από τις δικές σας ψήφους, τόσο κατά την προεκλογική περίοδο, όσο και αμέσως μετά. 

Όπως θυμάστε το σύνολο τοπικών παρατάξεων, εν όψει τοπικών δημοτικών εκλογών μας απέστελλε Δελτία Τύπου τα οποία δημοσιοποιούσαμε, άρα κατά την προεκλογική περίοδο, οι παρατάξεις συμπολιτών μας, αναγνώριζαν ως τοπικά ΜΜΕ τόσο τα έντυπα, όσο και τα ηλεκτρονικά. 

Ενώ λοιπόν είχαν στήσει το χορό των εντυπώσεων, και διακινούντο τεράστια χρηματικά ποσά σε φερόμενους τοπικούς εκδότες, όπως και σε τοπικούς δημοσιογράφους, ώστε να δημοσιοποιηθούν δελτία τύπου, φωτογραφίες και βιογραφικά υποψηφίων, βιντεάκια, όπως και αυτούσια διαφημιστικού τύπου εφημερίδες, εμείς δεν λάβαμε ούτε ένα ευρώ για όσα είδατε την προεκλογική περίοδο. 

Καθίσταται σαφές ότι δεν συμμετείχαμε στον χορό χρηματοδοτήσεων, και ειδικότερα μαύρου χρήματος που διακινήθηκε τοπικά την προεκλογική περίοδο από πολλούς υποψηφίους και τοπικές παρατάξεις, άρα αυταπόδεικτα ο χαρακτήρας λειτουργήματος είναι σαφής και δεν επιδέχεται ουδεμίας αμφισβητήσεως.

Η διαφθορά και τοπική διαπλοκή 

Πρέπει να εξεταστεί ενδελεχώς, ποιοι έλαβαν, πόσα έλαβαν, και τι δηλώνουν στις φορολογικές τους δηλώσεις, δεδομένου ότι διακινήθηκαν χρήματα που είχαν αποσπάσει από το σύνολο των δημοτών κατά τον παρελθόντα χρόνο λειτουργώντας κατά το δοκούν από το δήμο Γλυφάδας, δημιουργώντας ένα ιδιότυπο καθεστώς ορισμένων προνομιούχων, και παρανομώντας κατά συρροή στις σύννομες αιτήσεις των υπολοίπων δημοτών.

Εμείς έχουμε το σύνολο των εφημερίδων και δημοσιευμάτων τα οποία εκδόθηκαν τοπικά, από το σύνολο φερόμενων εκδοτών, εκδοτών, φερόμενων δημοσιογράφων, δημοσιογράφων, από δεκάδες site, blogs κ.α. ώστε να υπάρχουν τα πειστήρια, και σύμφωνα με μαρτυρίες συμπολιτών μας, τα ποσά που διακινήθηκαν κατά την προεκλογική περίοδο στην Γλυφάδα υπερέβαιναν κατά πολύ τα θεσπισμένα, και κυρίως, αρκετά από τα εν λόγω ποσά δόθηκαν μαύρα.

Όπως αντιλαμβάνεστε, στο ιδιότυπο καθεστώς του τόπου μας, ορισμένοι συμπολίτες μας ακολουθώντας τακτικές εξαγοράς ψηφοφόρων, χρηματισμού για εκδόσεις και δημοσιεύματα σε αδιαφανές καθεστώς, και κυρίως έχοντας πίσω τους ισχυρά συμφέροντα διαπλοκής ( ως βασικούς χρηματοδότες ) πέτυχαν την εκλογή τους ώστε να καταργούνται τοπικά τα θεσπισμένα και οι νόμοι.

Η νομιμότητα που αφαιρέθηκε με δόλο από τη Γλυφάδα

Ποιοι θα αμφισβητήσουν τις σύννομες αιτήσεις, παράβολα, μελέτες, που κατατέθηκαν σύννομα στον παρελθόντα χρόνο για ίδρυση, εγκατάσταση, και λειτουργία τοπικών σταθμών μικρής ισχύος στην πόλη μας;

Ποιοι και πόσοι θα αμφισβητήσουν τις διώξεις και κατασχέσεις που μεθοδεύτηκαν κατά του συνόλου αιτούντων;

Ποιοι και πόσοι θα αμφισβητήσουν την καθολική ανυπαρξία εκπροσώπησης από όσους εκλέγονται τοπικά όσων αφορά διαχρονικά ζητήματα;

Ποιοι και πόσοι θα αμφισβητήσουν ότι επί δεκαετίες όσοι διοικούν τη Γλυφάδα παρανομούν σε σύννομες αιτήσεις για εξυπηρέτηση οφελών της διαπλοκής;

Η κατάργηση του Συντάγματος από τα κόμματα - πολιτικούς

Όπως γνωρίζετε σύμφωνα με τον Ν. 1730/87 η πολιτεία, και ειδικότερα τα κυβερνώντα κόμματα, όφειλαν την αδειοδότηση έπειτα από αιτήσεις, παράβολα, και μελέτες των πρωτεργατών στα FM, ώστε να αποδεικνύεται ότι ορθά έχουν εκλεγεί λαμβάνοντας τη λαϊκή εντολή.

Σαφέστατα ορισμένοι έχοντας τόσο προσωπικούς, όσο και πολιτικούς λόγους παρέκαμψαν την εκπροσώπηση που όφειλαν στον Ελληνικό λαό, παρέκαμψαν το Σύνταγμα της χώρας, παρέκαμψαν ακόμα και όσα είχαν θεσμοθετήσει οι ίδιοι (Ν.1730/87) και άφησαν εκτός νομιμοποίησης τα νότια προάστια Αττικής, και τους πρωτεργάτες ενός χώρου, οι οποίοι παρείχαν ανιδιοτελώς λειτούργημα στην τοπική κοινωνία.

Δεν χρειάζεται να μακρηγορώ, δεδομένου ότι υπάρχουν τα αποδεικτικά, μιας κορυφαίας απάτης κατά του τόπου μας, των συμπολιτών μας, και όσων έπρεπε να ισχύουν στο τόπο μας, η οποία συντελέστηκε από κόμματα - πολιτικούς - τους οποίους στείλατε να γίνουν εκφραστές σας, και ακόμα και σήμερα δεν μας παρέχουν το δίκαιο.

Ακόμα και σήμερα, τόσο από τον δήμο Γλυφάδας, την περιφέρεια Αττικής, και το κοινοβούλιο δεν μας παρέχουν το δίκαιο για το τόπο μας.

Γλυφάδα fm 1977 - 2004 Καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

* Όσοι προσπαθούν να υποβαθμίσουν τη νοημοσύνη των κατοίκων Γλυφάδας θα το πληρώσουν, όπως το πληρώνει ο κ.Καρατζαφέρης ο οποίος δια μέσω έμμισθων υπαλλήλων του δέσμευσε την συχνότητα των 90,6 mhz.

* Επί χρόνια τρέχαμε σε απεργίες, κινητοποιήσεις, συλαλλητήρια, ομιλίες, περιοδείες, κ.α. τα παπούτσια μας τρύπησαν, τα ρούχα μας έχουν φθαρεί, τα χρόνια πέρασαν, κάποιοι ''βολεύτηκαν'' εισπράττουν πολλές χιλ. ευρώ, ενώ στον αντίποδα δεν έχουν πράξει ακόμα το ελάχιστο για εμάς.

* Αν βάλουμε κάτω τις χιλιάδες ώρες ανιδιοτέλειας, επί δεκαετίες, όπως και το αυταπόδεικτο των οικονομιών που είχαμε και τις διαθέταμε υπέρ ενός σκοπού, ενώ πολλές φορές μέναμε και νηστικοί ώστε να υπάρξει μια δημοσίευση, είτε μια μετάδοση, και στον αντίποδα τι κέρδισαν και κερδίζουν ορισμένοι, είναι σαφές ότι χρειάζεται ΡΑΝ. (Ριζική Ανατροπή)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η απάτη του αιώνα στην Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">