ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τι κρύβεται στο Δήμο Γλυφάδας

Όσο πλησιάζει η ώρα της συντριβής των αιρετών Γλυφάδας και του κοινωνικού τσίρκου που σέρνουν από πίσω τους για ψηφοθηρικούς λόγους τόσο γελοιοποιείται ο θίασος τους.

Μετά από τις ειδικές μέριμνες , εξυπηρετήσεις, απ' ευθείας αναθέσεις , και το ''βόλεμα'' παραταξιακών συγγενών και φίλων, πήρε τη σκυτάλη η εξυπηρέτηση όσων είχαν ''μετοχές'' σε προηγούμενα δημοτικά συμβούλια , και δημοτικές αρχές, οι οποίοι/ες με τη σειρά τους συνέδραμαν έτερους φίλους, γείτονες, και γνωστούς.

Σειρά είχαν δεκάδες άλλοι , οι οποίοι/ες επίσης εξυπηρετήθηκαν , και όπως αναφέρει και πρόσφατα σε άρθρο του ο Παναγώτης Γιάχος τέως πρόεδρος του Δ/Σ του Δήμου Γλυφάδας "Είμαστε μια ωραία... ατμόσφαιρα".

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες και όσων έχουν υποπέσει σε γνώση μας δεν έχουν απομείνει αρκετοί/ες από φίλους, γνωστούς, τέως και νυν διοικούντων οι οποίοι/ες δεν έχουν τύχει εξυπηρέτησης και ειδικής μέριμνας επί διοικήσεως Γ.Παπανικολάου.

Πράγματι φτιάχνονται από τη πλευρά των αιρετών σωρηδόν ''οι ζωές των δικών μας ανθρώπων'', ενώ στον αντίποδα διαλύονται οι ζωές των υπολοίπων συμπολιτών μας. 

Τι προτίθεται να κάνει η φερόμενη αντιπολίτευση για όσα γνωρίζουμε και έχουν υποπέσει της αντιλήψεώς μας ; Μήπως όσα έκανε και από τις θέσεις με τους παχυλούς μισθούς του δημοσίου ;

Η αντιπολίτευση του δήμου θα κρύβεται απλώς πίσω από τις ειδικές μέριμνες και εξυπηρετήσεις του Παπανικολάου ,  και της διοικήσεώς του , οι οποίες όπως προαναφέρουμε είναι διαπαραταξιακές ;

Αστείες ενέργειες, αστείων αιρετών.

Είναι προφανές ότι σε πλειάδα συμπολιτών μας αιρετών υφίσταται το στίγμα της γελοιοποίησης αναφορικά με όσα ισχύουν σε τοπικό επίπεδο , τα οποία συζητούν οι συμπολίτες μας. Τίποτα δεν μένει κρυφό.

Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας, και δεν είναι τίποτε άλλο από τους πολιτικούς τακτικισμούς των συνεταίρων στα δημοτικά έδρανα ώστε να παραμείνουν στα έδρανα του δήμου.

Όμως έχουν εκτεθεί σε τέτοιο βαθμό σε πολλούς συμπολίτες μας, και κυρίως σε εμάς που ζούμε πρωτοφανείς καταστάσεις επί αρκετά χρόνια , που οι κινήσεις τους πλέον είναι τόσο άγαρμπες, που ακόμη και πρωτοετής του Γυμνασίου θα σκεφτόταν κάτι καλύτερο.

Ρε που μπλέξαμε με δαύτους ...

Με στοιχεία , και χωρίς τη τάση να εκθέσουμε δεκάδες ονόματα και χαρακτηριστικές περιπτώσεις.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τι κρύβεται στο Δήμο Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">