ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δήλωση Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για την επίθεση στο πολιτικό του γραφείο

Δήλωση Τομεάρχη Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτή Β΄ Αθηνών, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, για την τρομοκρατική επίθεση που δέχθηκε στο πολιτικό του γραφείο.

«Για τρίτη φορά, μέσα λίγα χρόνια, το πολιτικό μου γραφείο γίνεται στόχος κουκουλοφόρων και ομάδων αντιεξουσιαστών.

Για πολλοστή φορά, το τελευταίο διάστημα, το κέντρο της Αθήνας μετατρέπεται σε κέντρο ανομίας και παραβατικότητας.

Είναι σαφές ότι η καταδίκη σε τέτοιου είδους επιθέσεις οφείλει να είναι άμεση, καθολική, κατηγορηματική και απόλυτη. Γιατί -πάνω από όλα- αποτελούν πλήγμα για την ίδια τη Δημοκρατία μας.

Και είναι, επίσης, σαφές ότι οι επιθέσεις αυτές προσωπικά δε με πτοούν. Το αντίθετο. Με δυναμώνουν, ώστε να συνεχίσω να υπηρετώ με τον ίδιο ζήλο και τις ίδιες αξίες το συμφέρον της πατρίδας και των συμπολιτών μου».

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Αυτά ανέφερε ο συμπολίτης μας βουλευτής Β' Αθηνών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, και δεδομένου ότι επικαλείται την υπηρέτηση των συμπολιτών μας, αυτό είναι και το δικό μας ζητούμενο. Η Υπηρέτηση των συμπολιτών μας. 

Εμείς θεωρούμε, αν δεν κάνουμε κάποιο λάθος , ότι η ενέργεια των αγνώστων στόχευε το γραφείο των δικαστών και εισαγγελέων, δεδομένου ότι δεν παρέχετε άδεια στο κρατούμενο Δ. Κουφοντίνα, ο οποίος τελεί σε απεργία πείνας και μάλιστα με επιβάρυνση της υγείας του. 

Σημειώνουμε ότι το ανάλογο ισχύει και με εμάς, διότι καθημερινά επιβαρύνεται η υγεία μας, ενώ όσοι αξίωσαν την διοίκηση του δήμου Γλυφάδας φτιάχνουν τη ζωή τους , καθώς και των ημετέρων τους.

Τέλος, γιατί δεν μας υπηρετεί η ΝΔ , καθώς και οι τοπικοί βουλευτές , ώστε να λάβουμε από το Ε.Σ.Ρ την ΑΔΕΙΑ λειτουργίας του ΓΛΥΦΑΔΑ FM , η οποία ήταν το πρόσχημα για σειρά από καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις οι οποίες ίσχυσαν σε βάρος μας το 1994 το 1999 και το 2005 ;

Μήπως έχουμε τελέσει κάποιο έγκλημα ;  Υπηρετείται την κοινωνία ; Aπόδειξη.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δήλωση Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για την επίθεση στο πολιτικό του γραφείο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">