ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Παναττική στάση εργασίας της ΕΙΝΑΠ και συγκέντρωση στην 1η ΥΠΕ

Παναττική στάση εργασίας της ΕΙΝΑΠ και συγκέντρωση στην 1η ΥΠΕ

Με ανακοίνωσή της η ΕΙΝΑΠ αναφέρει ότι καλύπτει τους νοσοκομειακούς γιατρούς που θα πάρουν μέρος “στην παράσταση διαμαρτυρίας για τις μετακινήσεις συναδέλφων γιατρών καθώς και του προέδρου του σωματείου εργαζομένων του Αγ. Σάββα και μέλος του ΔΣ της ΕΙΝΑΠ, με στάση εργασίας την Τρίτη 22/12/20 και ώρα 12.00μ.μ. έως 3.00μ.μ. στα γραφεία της 1ης Υ.Πε.”.

Στην κινητοποίηση με συγκέντρωση στη 1μμ στην 1η ΥΠΕ, καλεί με απόφαση της γενικής του συνέλευσης και ο Σύλλογος Εργαζομένων νοσοκομείου «Ο Άγιος Σάββας», που διαμαρτύρεται για την μετακίνηση του προέδρου του Κώστα Καταραχιά στην ΜΕΘ-covid του Σωτηρία, εστιάζοντας τη διεκδίκηση για την παραμονή του στο νοσοκομείο τόσο “στο νόμο 1264/82 που απαγορεύει τέτοιες βλαπτικές μεταβολές σε βάρος εκλεγμένων συνδικαλιστών”, όσο και γιατί “πρόκειται για μια μετακίνηση επιεικώς εγκληματική σε βάρος των εκατοντάδων ασθενών του Νοσοκομείου μας, που έχουν ανάγκη τον κάθε εργαζόμενο, πόσο μάλλον γιατρό, την ώρα που πάνω από 200 εργαζόμενοι του Νοσοκομείου βρίσκονται σε καραντίνα και λείπουν από τις θέσεις τους”, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Κατά της μετακίνησης έχει ταχθεί και η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας, η ΠΟΕΔΗΝ αλλά και η ΑΔΕΔΥ ζητώντας την ανάκλησή της.

www.ert.gr



source https://www.ert.gr/eidiseis/ellada/kinonia/panattiki-stasi-ergasias-tis-einap-kai-sygkentrosi-stin-1i-ype/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Παναττική στάση εργασίας της ΕΙΝΑΠ και συγκέντρωση στην 1η ΥΠΕ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">