ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ομιλία Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στην πλατεία Καραϊσκάκη


 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε μια εντυπωσιακή συγκέντρωση στην καρδιά της Τερψιθέας ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σφράγισε την πορεία της νίκης με εκατοντάδες Γλυφαδιώτες να τον αποθεώνουν υπό καταρρακτώδη βροχή καθώς ανέλυε το πρόγραμμα και το όραμά του για τη διοίκηση του δήμου Γλυφάδας. Οι συμπολίτες του υποδέχθηκαν τον αυριανό δήμαρχο της πόλης και μοναδικό Γλυφαδιώτη υποψήφιο με τρόπο που υποδείκνυε ότι ακουμπούν τις ελπίδες τους για μια Γλυφάδα όπως αξίζει στο όνομά της, στο Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Ο κ. Βαρβιτσιώτης απευθυνόμενος συγκινημένος στο πλήθος δεσμεύτηκε για την καθαριότητα τη λειτουργικότητα και την ομορφιά της πόλης, ενώ έριξε ιδιαίτερο βάρος στη διαφάνεια την οποία όπως είπε είναι αποφασισμένος να επιβάλλει στη λειτουργία του δήμου. Εξήγγειλε τη δημιουργία δημοτικού καταστήματος στην Τερψιθέα και τη χωροθέτηση ποδηλατόδρομου καθώς και τη συγκοινωνιακή σύνδεση της ιστορικής, αλλά ξεχασμένης περιοχής της Γλυφάδας με το εμπορικό κέντρο της πόλης. Ο κ. Βαρβιτσιώτης απάντησε με έναν προγραμματικό, ποιοτικό και βασισμένο σε ηθικές αξίες και αρχές αγώνα, στη λάσπη που δέχθηκε από τον ανθυποψήφιό του, ενώ αποκάλυψε και κατήγγειλε τις υπόγειες διαδρομές και τη συναλλαγή που περιέγραψε τη «στρατηγική» του ανθυποψηφίου του την εβδομάδα που πέρασε. Ο κ. Βαρβιτσιώτης σημείωσε ότι από την 1η Ιανουαρίου η Γλυφάδα θα αρχίσει να γίνεται το ομορφότερο προάστιο της Αττικής απορροφώντας το σύνολο των πόρων που δικαιούται από ευρωπαϊκά, αναπτυξιακά και περιφερειακά προγράμματα.

Από το Γραφείου Τύπου

(Απορροφώντας γενικά και αόριστα τουλάχιστον σε εμένα δεν λέει τίποτα. Σε ποιούς τομείς θα επενδύσεις Μιλτιάδη; Ποιές είναι οι πρώτες προτεραιότητες στο Δήμο Γλυφάδας, ποιοί είναι οι βασικοί άξονες υλοποιήσεων ; Οσο για μεθόδους λάσπης ήμουν σαφής απο την αρχή, δεν αρμόζουν στο σήμερα. Το παιχνίδι εντυπώσεων ξεκίνησε απο την παράταξη Μαζί για τη Γλυφάδα και όπως είναι αναμενόμενο ακολούθησαν οι άλλες παρατάξεις. Όσο για την παραπληροφόρηση φροντίστε όλοι οι συνδυασμοί και εμπλεκόμενοι με τα κοινά να υπάρξει έστω ενα μέσο μαζικής επικοινωνίας, ενημέρωσης που θα καταγγέλει όλες τις τοπικές μορφές παραπληροφόρησης.) Εαν δεν το φροντίσετε τουλάχιστον εγω θα γράφω καθημερινά οτι όλοι στη Γλυφάδα είσαστε όργανα της Διαπλοκής και υπονομευτές της τοπικής κοινωνίας.

Πάντως εάν κοιτάτε την πρόγνωση του καιρού απο τη FORECA που εχει βάση τοπική θα γνωρίζετε τις ώρες προγραμματισμού σας. Απλά κοιτάξτε την αναλυτική πρόγνωση της χθεσινής ημέρας και θα δείτε οτι στις 8:00 μ.μ. η πιθανότητα βροχής ήταν 70% και στις  8:00 μ.μ. άρχισε να βρέχει στη Γλυφάδα ακριβώς το ίδιο συνέβει και στις 2:00 μ.μ.

Glyfadaweb 2010
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ομιλία Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στην πλατεία Καραϊσκάκη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">