ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στην αφετηρία για την Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ.

Στις 4 Μαρτίου το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ θα συγκληθεί με κύριο θέμα την Εθνική Συνδιάσκεψη που αναμένεται να πραγματοποιηθεί την 3η Σεπτέμβρη του 2011.

Ο δρόμος προς τη Συνδιάσκεψη θα αποτελέσει μια μεγάλη συζήτηση σε ολόκληρη την Ελλάδα, που θα δώσει τη ευκαιρία να εκφραστούν και να συμβάλλουν με τη γνώμη τους όλα τα μέλη της οργάνωσής μας σε όλα τα επίπεδα και τους χώρους, χωρίς περιορισμό και χωρίς προϋποθέσεις, σε μια ανοιχτή, δημοκρατική πολιτική διαβούλευση υψηλού επιπέδου.

Στη συζήτηση αναμένεται να συμπεριληφθεί και οργανωμένη διαβούλευση με τους κοινωνικούς φορείς και προσωπικότητες του ευρύτερου πολιτικού χώρου της δημοκρατικής παράταξης και της κεντροαριστεράς.

Η όλη διαδικασία θα είναι ανοικτή και οι απόψεις που θα εκφραστούν ορατές στα μέλη μας και τους πολίτες που ενδιαφέρονται, μέσα από έναν νέο, διαδραστικό δικτυακό τόπο που στοχεύει να αναδείξει τον πλούτο και το περιεχόμενο της συζήτησης (και, γιατί όχι, της αντιπαράθεσης προτάσεων και ιδεών) που αναμένεται να αναπτυχθεί.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στην αφετηρία για την Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">