ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ιrina Shayk: Ποζάρει γυμνή για τον Marc Jacobs


Μετά την καμπάνια για τον κατάλογο της εταιρίας Intimissimi η καλλονή Irina Shayk, επιστρέφει και καθηλώνει τα βλέμματα όλων ξανά!

Αυτή τη φορά ποζάρει γυμνή για χάρη του Marc Jacobs και της καμπάνιας «Protect the Skin You’re In». Η 25χρονη καλλονή από τη Ρωσία και σύντροφος του Christiano Ronaldo πόζαρε για την ανθρωπιστική καμπάνια τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στο NYU School of Medicine. Ο Marc Jacobs θα λανσάρει διάφορα T-shirts με το γυμνό μοντέλο και το σύνθημα «Protect your Skin» που θα φέρουν την υπογραφή του.

Η ίδια δήλωσε :«Είναι τιμή μου που έγινα μέρος της καμπάνιας και συνεργάστηκα με τον φωτογράφο Brian Bowen Smith. Τα έσοδα από τα t-shirt της καμπάνιας θα διατεθούν για την έρευνα του NYU School of Medicine και θα είναι πολύ σημαντικό για τη μάχη ενάντια στον καρκίνο. Αυτό που έκαναν ο Marc Jacobs και το NYU είναι καταπληκτικό, είμαι πολύ χαρούμενη που είχα την ευκαιρία να προσφέρω, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να βγάλω όλα τα ρούχα μου!»

Από το 2006 ο σχεδιαστής συμμετέχει στην καμπάνια αυτή έχοντας ποζάρει γι αυτόν ονόματα όπως η Dita Von Teese, η Victoria Beckham και η Marisa Miller και μέχρι τώρα έχουν διατεθεί περίπου 1 εκατομμύριο δολλάρια για το σκοπό αυτό.

Από το on line κατάστημα του σχεδιαστή μπορεί κανείς να αποκτήσει κάποιο από αυτά τα μπλουζάκια! Take a look!
  • Eσκεμμένα το κάνουνε όλες αυτές για τις άλλες  άνω των 40 που έχουνε το «σύνδρομο καθρέφτη μέσης ηλικίας».
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ιrina Shayk: Ποζάρει γυμνή για τον Marc Jacobs Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">