ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Δημοτικοί σύμβουλοι ψηφίζουν παράνομα για τον εαυτό τους !


Σε καθεστώς αδιαφάνειας, χωρίς να υπάρχει δημοσιοποίηση και ενημέρωση 
των κατοίκων στις τοπικές εφημερίδες - ιστοσελίδες ,  σχετικά με τις προκηρύξεις μίσθωσης ακινήτων, κινείτε η διοίκηση του Δήμου Γλυφάδας. 

Επίσης , είναι ξεκάθαρο βλέποντας κάθε Γλυφαδιώτης τις διαδικτυακές συνεδριάσεις των οργάνων του Δήμου Γλυφάδας, ότι τα θέματα δεν ανακοινώνονται , και κανείς δεν καταλαβαίνει τι συναποφασίζουν ερήμην της τοπικής κοινωνίας μια χούφτα μέλη της διοικούσας παρατάξεως.  

Υφίσταται καθολική αδιαφάνεια σχετικά με όσα υπερψηφίζουν για λογαριασμό του δημάρχου , χωρίς να ανακοινώνουν, τόσο στους δημοτικούς συμβούλους , όσο και στους δημότες τα έγγραφα και τα στοιχεία των υποθέσεων που υπερψηφίζουν.

ΔΕΙΤΕ το βίντεο του Δήμου Γλυφάδας , το οποίο έχει κάνει 10 προβολές. Τόσο ενδιαφέρων υφίσταται από τους χιλιάδες ψηφοφόρους ; 

 

Πρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου Δήμου Γλυφάδας Δορκοφίκης προς Γιάχο σχετικά με καταγγελίες στην αποκεντρωμένη διοίκηση : Σας τα ρίξανε στα μούτρα ! 

Να ανακαλέσετε , από την αποκεντρωμένη διοίκηση αναφέρουν ότι έχει παρέλθει το δίμηνο και λόγω έλλειψης στελέχωσης υπαλλήλων τα θέματα δεν εξετάστηκαν ! 

Δορκοφίκης : Δεν θα συζητηθεί ''το νούμερο τέσσερα θέμα''.

Γιάχος : Να χαρείτε την ''δημοκρατία'' σας. 

Στο πέμπτο θέμα υφίσταται τραμπουκική επίθεση Δορκοφίκη προς Γιάχο : Το ψηφίζεται η δεν το ψηφίζεται ;

Γιάχος Ο κανονισμός λέει ψηφίζω δεν ψηφίζω η μου δίνετε το λόγο ;

Έκτο θέμα: Kαταβολή χρηματικού βοηθήματος σε κάτοικο της Γλυφάδας.

Έβδομο θέμα: Aνάθεση στον δικηγόρο Γεωργούλα. 

Γιάχος : Γνωρίζεται ότι η θέση μου είναι ο δήμος να στελεχωθεί με μόνιμο προσωπικό δικηγόρων και ευελπιστώ σύντομα να προκύψει ώστε να μην συνεχίζεται η ιστορία με τις διαρκείς αναθέσεις σε δικηγόρους.

Όγδοο θέμα: Ανώνυμη καταγγελία από τις χιλιάδες που γίνονται σε βάρος του δημάρχου. Ανάθεση σε δικηγόρο.

Γιάχος : Ανακοινώστε μας τι αναφέρει η καταγγελία.

Δημοτικός σύμβουλος ψηφίζει υπεράσπιση δικηγόρου για τον εαυτό του

Αγγελόπουλος: Ψήφισα παράνομα να με υπερασπιστεί δικηγόρος, και για ''ψύλλου πήδημα'' έχει γίνει καταγγελλία  στην αποκεντρωμένη διοίκηση και στις αρμόδιες δικαστικές αρχές !

Κατά πλειοψηφία υπερψηφίζονται μια σειρά θέματα στο Δήμο Γλυφάδας, χωρίς να γνωρίζει κανείς τι υπερψηφίζεται , τι έχει προηγηθεί, και ποιες είναι οι καταγγελλίες.

Γιάννης Κουρδομένος: Για εμένα προσωπικά οι διοικούντες , όπως και οι κλακαδόροι ψηφοφόροι τους , συνολικά αποτελούν ''ξένο σώμα'' στη πόλη μας , ενώ η διαμόρφωσή τους , ( αυτό που οι ίδιοι αποκαλούν ''δημοκρατία'' ), είναι ένα διαρκές αλισβερίσι των στενών ιδιοτελών συμφερόντων τους.

Δεδομένων όσων αναφέρονται από την σύσταση του δημοτικού συμβουλίου , τους ''γαλάζιους'' αντιδημάρχους - πρόεδρο , αναφέρω:

Ο υποφαινόμενος από την δεκαετία του 1970 , μέχρι και σήμερα, αδιάλειπτα μπαίνει σε χιλιάδες σπίτια συμπολιτών μας Γλυφαδιωτών , και όχι μόνο, δέχτηκε σειρά καταχρηστικών διώξεων - κατασχέσεων ( ληστειών ), και ενώ προσέφυγε καθ' όλα σύννομα στον Δήμο Γλυφάδας ( με σύννομες πρωτοκολλημένες αιτήσεις ), βίωσε το πραγματικό πρόσωπο των εκάστοτε παρανομούντων ξενόφερτων διοικούντων. ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ

Δεκαετίες έπαρσης και ανάλγητων διοικήσεων

Δεν διοικούν ορθά το Δήμο , ούτε ποτέ νοιάστηκαν πραγματικά για το καλό του τόπου και των δημοτών. Είναι οι βασικοί αρωγοί της διαπλοκής - διαφθοράς, και αδιαφάνειας στην υπηρέτηση ολιγαρχών , και ενός μικρού τμήματος κατοίκων, κλακαδόρων, κολλητών και ημετέρων. 

Εμπαίζουν και καταστρατηγούν, τόσο την νομιμότητα όσο και την ορθή διαχείριση των κοινών , καθώς και την εκπροσώπηση δήμου και δημοτών.

Ειδικότερα , ακόμα και δημότες γειτονικών δήμων επικοινωνούν μαζί μου αναφέροντας όσα θα διαβάσετε στη συνέχεια, ενώ από ''τους δικούς μας'' γνωρίζω τα καλά λόγια που έλεγαν δημόσια πριν από χρόνια στον Γλυφάδα FM, και έπειτα των διώξεων - κατασχέσεων την σιωπή ιχθύος και την αρωγή τους στο σάπιο σύστημα

Μήνυμα - email παλιού ακροατή

Καλημέρα Γιάννη! Ο Γλυφάδα Fm 91  είναι μια ανεξίτηλη ανάμνηση. Πρέπει να εκπέμπει! Έστω και με 1 βατ!  Εδώ εκπέμπουν χωρίς άδεια τόσοι ! Δεν υπάρχει πιο ειλικρινής  και ξεκάθαρος  από τον Γλυφάδα Fm όσον αφορά την λειτουργία σταθμού. Εδώ έχεις δημοσιεύσει την αίτηση άδειας , που ακόμη παραμένει εκκρεμής! Ξέρεις...υπάρχουν κι άλλοι τρόποι αιτιολόγησης εκτός από την άδεια του υπουργείου. Είτε να φτιάξω μια ομάδα στο Facebook με τίτλο "θέλουμε τον Γλυφάδα Fm πίσω" είτε ακόμη και με ηλεκτρονικές υπογραφές. Με την δική σου άδεια φυσικά. 

Αυτά που γράφω δεν είναι γραφικά. Είναι το σωστό, είναι το δίκαιο, ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ και είναι αυτό που ζητάει ο κόσμος. Μπορεί να το εκφράζω εγώ, αλλά πιστεύω είναι πολλοί. Στο nou-pou.gr γίνεται μια μικρή αναφορά για τον Γλυφάδα fm. 

Όχι άλλο αυτή η μιζέρια Γιάννη μου που με δαύτη θέλουν να μας δηλητηριάζουν οι κερ@τ@δες πολιτικοί! Ο Θεός για αυτό μας έδωσε το μυαλό , και για αυτό μας δίνει αυτό τις αναμνήσεις ! Για να μην ξεχνάμε και να έχουμε παραδείγματα ! Και φυσικά το πιο μαγικό είναι η ανάμνηση να γίνεται όνειρο και το όνειρο πραγματικότητα. 

Ξεκινά Γιάννη μου να εκπέμπεις τον Γλυφάδα Fm. ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ Ο ΓΛΥΦΑΔΑ FM. Είναι ο προπομπός της ιδιωτικής ραδιοφωνίας με το ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΟΣ και αυτός που έκανε την πρώτη μετάδοση της φωνής της Γλυφάδας. Και στην τελική... Δεν θέλουν Fm? Και τα μεσαία μια χαρά είναι! Τι 91.0 fm τι 910 ΑΜ! Την καλημέρα μου!

ΥΓ: Στον φίλο μας ακροατή από τον γειτονικό δήμο του Ελληνικού αναφέρω: Μου ζητήθηκε να δώσω συνέντευξη σχετικά με τον Γλυφάδα Fm 91 σε δυο τοπικές ιστοσελίδες, όμως δεν δέχτηκα. 

- Σε πλήρη αντιδιαστολή πολλών άλλων δεν επιζητώ την δημοσιότητα , προτιμώ να κυλά ο χρόνος και από κοινού να κρίνουμε ποιους ψηφίζεται στο Δήμο Γλυφάδας και ποιοι κακο-διαχειρίζονται. 

- Επίσης, δεν δέχτηκα την αρωγή πολλών που επικοινώνησαν μαζί μου και προθυμοποιήθηκαν να συμβάλουν με κάθε τρόπο , πολιτικά και κυρίως δικαστικά , διότι οφείλουμε - ΣΥΝΟΛΙΚΑ - να κρίνουμε τους κατά τόπους εκάστοτε διοικούντες , μέχρι να αποτελούν παρελθόν για τον τόπο μας για τον Δήμο όλων των ΔΗΜΟΤΩΝ και όχι των ημετέρων και κολλητών.

ΥΓ 1: Οι αντιδήμαρχοι γνωρίζουν να ψηφίζουν παράνομα την υπεράσπιση του ατόμου τους από δικηγόρο , ενώ δήμαρχος και ορισμένοι αντιδήμαρχοι έχουν επιδείξει τεράστια μέριμνα σε δημόσιους κλακαδόρους  οι οποίοι υποβάλουν μηνύσεις στον υποφαινόμενο. ( Αυτή είναι η ''συμβολή'' δημάρχου - αιρετών από την δεκαετία του 70 μέχρι και σήμερα. Έτσι ''εκπροσωπούν'' τον Δήμο και τους δημότες.

- Σε άλλους κάνουν τις παροχές , σε άλλους κάνουν συμβάσεις , σε άλλους κάνουν απ' ευθείας αναθέσεις , σε έτερους ειδικές εξυπηρετήσεις ,  και σε εμάς επί δεκαετίες ληστείες, παρανομίες, μηνύσεις, υπονομεύσεις και αναλγησία. Ο ''ύψιστος'' κοινωνικοπολιτικός ''πολιτισμός'' όσων δρομολογούν την μετεξέλιξη σε επίπεδο Πόλης ! Φερόμενη Δημοκρατία, στην πραγματικότητα αίσχος. 

- Ο ΓΛΥΦΑΔΑ FM δεν πρέπει να ακουστεί ΠΟΤΕ ξανά. Δεν αρμόζει σε αυτή την κοινωνία. Ο ΓΛΥΦΑΔΑ FM δεν έκανε ποτέ διακρίσεις. Οι ''δικοί μας'' και οι ''άλλοι''. Ο ΓΛΥΦΑΔΑ FM λειτουργούσε επί χρόνια αναμεταδότη στο Ελληνικό - Αργυρούπολη ώστε να γεφυρώσει τους κατοίκους , να ενώσει , όχι να διχάσει και να κατακερματίσει όπως κάνουν οι πολιτικάντηδες του τόπου μας.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Δημοτικοί σύμβουλοι ψηφίζουν παράνομα για τον εαυτό τους ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">