ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Επρεπε να γράφω καθημερινά τι συζητάει κατ΄ ιδίαν ο κόσμος στη Γλυφάδα.

Επρεπε να γράφω καθημερινά τι συζητάει κατ΄ ιδίαν ο κόσμος στη Γλυφάδα και οχι αυτό το μοντέλο που κάποιοι μας φόρτωσαν και δεν είναι καθόλου τιμητικό για ανθρώπους που θέλουν πλαίσιο διαφάνειας και αξιοκρατίας. Εαν αποφασίσω να περάσω την αλήθεια και τις προσωπικές συζητήσεις των Δημοτών που πλέον ακόμα και οι ψηφοφόροι σας σε πολλές των περιπτώσεων είναι αηδιασμένοι απο τα ισχύοντα, η Ντροπή σε αυτή τη Πόλη θα είναι ακόμα μεγαλύτερη.
Εγώ πλέον σήμερα ντρέπομαι που είμαι Δημότης αυτής της Πόλης, και ανάλγητων πολιτευτών που δεν έχουν καμία διάθεση απεμπλοκής απο το σκοτεινό πολιτικό σκηνικό που αντί να εξυψώνει και στηρίζει τον Πολιτισμό την Ενημέρωση και την Τεχνολογική Πρόοδο υπονόμευσε, και συνεχίζει τις υπονομεύσεις.
Ημουν σαφής στη διαδρομή μου ότι τέλεσα το έκανα Δημόσια, και περίμενα Δημόσια αυτοί που πλαισιώνουν τόσο σε πολιτικό όσο και σε επίπεδο Δήμου να  δώσουν Δημόσια δέσμευση.
Δεν πρόκειται σήμερα να αλλάξω ούτε κατα κεραία τη διαδρομή μου, οι συμφωνίες κάτω απο το τραπέζι και τα ρουσφέτια έφτασαν τη Χώρα και τη Γλυφάδα στο παρών, που όπως γράφω πιο πάνω δεν μας τιμάει συνολικά. Και εάν θέλετε την απόλυτα προσωπική μου άποψη, όσο περισσότερο υποβαθμισμένο γίνεται το πλαίσιο Πολιτισμού, και Ενημέρωσης τόσο περισσότερος χώρος μένει για πισωγύρισμα, στασιμότητα, και αναχρονισμό.
Τουλάχιστον εντελώς συμπτωματικά τις προηγούμενες Δεκαετίες στη Γλυφάδα που υπήρχαν έστω και σε καθεστώς ημιπαρανομίας κάποια Ραδιοφωνικά μέσα, και χωρίς να ασχολούνται με τα κοινά ιδιαίτερα περισσότερα έργα έγιναν στη Γλυφάδα, καλύτερο πλαίσιο εκπροσώπησης είχαν οι πολίτες και ουσιαστικότερο πλαίσιο Πολιτισμού ίσχυε.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Κοινή διαπίστωση όλων οτι άλλοι Δήμοι και  Ευσυνείδητοι Άνθρωποι έγκαιρα πέρασαν τα συνολικά αποτελέσματα και σταυρούς Υποψηφίων. Ζήτησα πρίν γίνει αυτό δημόσια απο τους συνδιασμούς τα αποτελέσματα στη Γλυφάδα και βάση του ότι πολλοί συμπολίτες μας ήθελαν έγκαιρα ενημέρωση. Τι κάνατε;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Επρεπε να γράφω καθημερινά τι συζητάει κατ΄ ιδίαν ο κόσμος στη Γλυφάδα. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">