ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Γιατί ο "μπόγιας" έχει αφηνιάσει και χλιμιντρίζει;

Είναι αηδιαστικό αυτό που ζούμε με τις επιθέσεις "κάτω από το τραπέζι", που εξαπολύει συστηματικά τοπική ιστοσελίδα, με απειλητικά, εμετικά και κακόβουλα λιβελογραφήματα εναντίον όποιων δεν συμπεριφέρονται κατά τα γούστα της, γράφει η τοπική σελίδα dimologies.gr, και είναι σαφές ότι ο ''μπόγιας'' αν και φαινομενικά επιχειρεί την υποστήριξη στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, κατά τον ακραίο τρόπο με τον οποίο φέρεται την εξευτελίζει.

# Γλυφάδα Web: Αν κάποιος παρακολούθησε τα όσα ανέφερε από την Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της ΝΔ, και παράλληλα γνωρίζει όσα ισχύουν επί σειρά ετών με τον ''μπόγια'' , ο οποίος λειτουργεί χρηματισμένος και κατ' εντολήν του "χαμογελαστούλη" , αντιλαμβάνεται αμέσως ότι από κοινού εξευτελίζουν το κόμμα της ΝΔ , ενώ σε λίγους μήνες ο  "χαμογελαστούλης " θα αξιώνει την κοινωνική υποστήριξη. 

Αν τώρα επιχειρήσουμε μια αναδρομή στο παρελθόν της τοπικής δημοσιογραφίας, με δημοσιεύματα στα οποία ανέφεραν για συμπολίτες μας τον όρο «μπαχαλάκηδες» , πρώτον, η κρίση τους για τον ''μπόγια'' και τον "χαμογελαστούλη " ποια είναι , και δεύτερον, τι ζημία προκαλούν σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο  ; 

Η έμφαση δίνεται στον δεύτερο , ο οποίος πράγματι είναι άφιλος, αγνώμων, και ψεύτης, και λειτουργεί με μια μέθοδο η οποία συντελεί στην περαιτέρω απαξίωση της ήδη απαξιωμένης πολιτικής, καθώς και των πολιτικών στη χώρα μας, και σύμφωνα των όσων ισχύουν σε τοπικό επίπεδο εκτίθεται το κόμμα της ΝΔ, και παράλληλα τα όσα θέτει δημόσια ο πρόεδρός του. 

Δεν μπορεί από τη μια ο κ. Μητσοτάκης να επιχειρεί άνοιγμα στον απογοητευμένο κόσμο της κεντροαριστεράς και της αριστεράς, και από την άλλη σε μια μεγάλη Πόλη, Δήμο, να ισχύουν φαινόμενα περασμένων δεκαετιών, και μάλιστα απόλυτα ακραία με τη συμμετοχή ατόμων τα οποία είτε πολιτεύονται , είτε δηλώνουν ότι είναι δεξιοί. 

Το εθνική αναγέννηση μπορεί να ισχύσει κ. Μητσοτάκη, όταν στην Γλυφάδα, όπως θα διαβάσουν οι αναγνώστες στη συνέχεια, ισχύουν ακρότητες τις οποίες είμαστε σίγουροι ότι γνωρίζετε και προσωπικά, και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ; Προσωπικά αξιώσαμε να ''μαζέψουν'' τον ''μπόγια'' , παράλληλα του "χαμογελαστούλη ", όμως διαπιστώσαμε ότι τα ήθη είναι ανάλογα των εν λόγω, και ειδικότερα του δευτέρου, ο οποίος δείχνει άλλο πρόσωπο, και όπως έχουν αναφέρει σειρά συμπολιτών μας , είναι εντελώς διαφορετικός ο χαρακτήρας του , οι μεθοδεύσεις του , και οι βλέψεις του.

Το θέμα από τις ''δημολογίες'': Γιατί ο "μπόγιας" έχει αφηνιάσει και χλιμιντρίζει;

Δεν θα είναι καθόλου υπερβολικό αν πούμε ότι η εν λόγω ιστοσελίδα, από ειδησεογραφική έχει μεταβληθεί σε ΥΒΡΕΟ-ΣΕΛΙΔΑ, με "στοχευμένα πυρά" και υποτιμητικά σχόλια.

Όλη η "δημοτική πιάτσα" ξέρει πια καλά ότι αυτή η ιστοσελίδα, έχει τον ρόλο του τοπικού "μπόγια".

Είναι αυτός που "χλιμιντρίζει" απειλητικά σε όποιον έχει βάλει στο μάτι ο "χαμογελαστούλης", γράφοντας "τσουχτερά" σχόλια εναντίον του με εμετικά και επαίσχυντα υπονοούμενα.

Όπως λένε όσοι τον ξέρουν καλά, ο "χαμογελαστούλης" εκτός από άφιλος, αγνώμων και ψεύτης, είναι και ιδιαίτερα ανασφαλής και ύπουλος, γι αυτό κι ο "μπόγιας" επιδίδεται στην αποδόμηση της προσωπικότητας και την συκοφάντηση, όποιου δεν του είναι τυφλά υπάκουος και δεν υποτάσσεται στις εκάστοτε επιλογές του.

Ουαί κι αλλοίμονο σε όποια και όποιον φέρνει αντίρρηση στον "χαμογελαστούλη" και δεν κάθεται σούζα μπροστά του.

Αμέσως τον περιλαβαίνει ο "μπόγιας" όπου με την βρώμικη και ελεϊνή γραφίδα του τον "δαγκώνει", μέχρι που να μην αντέχει άλλο από το δυνατό και παρατεταμένο "τσούξιμο" και έτσι να "κάθεται στα αυγά του", δηλώνοντας τυφλή υποταγή στον "χαμογελαστούλη".

Όλη αυτή η "ΑΥΡΙΑΝΙΣΤΙΚΗ" μέθοδος του "μπόγια", με τη βάναυση απαξίωση της προσωπικότητας, όποιου έχει αξιοπρέπεια και δεν γονατίζει μπροστά στο "χαμογελαστούλη", μας θυμίζει έναν άλλο ''μπόγια'', αυτόν που την ΚΑΤΟΧΗ φόραγε την αποκρουστική κουκούλα του και κάρφωνε τους πατριώτες, δείχνοντάς τους με το δάκτυλό του στους γκεσταπίτες κατακτητές.

Αυτά σκεπτόμουν βλέποντας για πολλοστή φορά τον "μπόγια" να βάζει στην "κρεατομηχανή του" τον δημότη κ. Αναστάσιο Γιαννακόπουλο γιατί άκουσον άκουσον, έχει το θάρρος (κατά τον ''μπόγια'' θράσος), να ασχολείται ενεργά με τα δημοτικά πράγματα και να καταγγέλλει τις παρανομίες που εντοπίζει.

Για το "μπόγια" δεν έχει κανένας το δικαίωμα να είναι ενεργός δημότης, κι όποιος τολμάει και το κάνει, τότε "μαύρο φίδι που τον έφαγε" ή μάλλον μαύρος "μπόγιας" που τον δάγκωσε, με τα σιχαμερά και "τσουχτερά" σχόλιά του.

Όσο κι αν έψαξα στην εν λόγω ΙΒΡΕΟ-ΣΕΛΙΔΑ, δεν βρήκα καμία συγκεκριμένη απάντηση στις αναρίθμητες και σοβαρότατες καταγγελίες του κ. Γιαννακόπουλου, ενώ έχω δει να γράφονται μαζικά απαξιωτικά και εμετικά σχόλια σε βάρος του, με τα οποία ο "μπόγιας" προσπαθεί να μας πείσει, ότι όποιος διαφωνεί με τον "χαμογελαστούλη", "δεν δικαιούται να ομιλεί", και γιατί όχι, ούτε καν και να ανασαίνει.

Τα ίδια υβριστικά σχόλια και απαξιωτικά τερτίπια, τα εφαρμόζει ο "μπόγιας" και εναντίον των τοπικών εκδοτών και δημοσιογράφων, που δεν "λιβανίζουν" τον μεγάλο αναμορφωτή. Κι εδώ αντί να ασχολείται με την βασιμότητα ή όχι των δημοσιευμάτων τους, τους καθυβρίζει προκειμένου να μειώσει την αξιοπιστία τους κι επομένως μέσα σε όλη αυτή την λάσπη, να χαθεί και η ουσία των όσων δημοσιεύουν.

Ο "μπόγιας" όμως είναι το παιδί για όλες τις δύσκολες δουλειές, γι αυτό και στις πρόσφατες αρχαιρεσίες της Ν. Δ., εκτέλεσε με ιδιαίτερο ζήλο, την ειδική αποστολή που του είχε ανατεθεί.

Με απανωτά "δαγκώματα" πέρασε και εξακολουθεί να περνάει ακόμη μέχρι και τώρα, από γενεές δεκατέσσερις, όποιους "δεν συμμορφώθηκαν προς τις υποδείξεις" του "χαμογελαστούλη", αφού χωρίς να έχουν την άδειά του και την έγκρισή του, έθεσαν υποψηφιότητα για να εκλεγούν στην Δ. Ε. της ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ της Ν. Δ.

Από την άλλη πρόβαλε εξώφθαλμα και εξυμνούσε προκλητικά, τους εκλεκτούς που προωθούσε ο "Τιτανοτεράστιος".

Από τα βδελυρά μάτια του μέσα από την κουκούλα, δεν ήταν δυνατό να ξεφύγουν και οι δημοτικοί υπάλληλοι που κάνουν σωστά τη δουλειά τους, όπως έγινε πρόσφατα από την Πολεοδομία, στο παράνομο ΚΕΠ της Γούναρη, ή στον παράνομη διάνοιξη του δρόμου στο ΓΚΟΛΦ και αλλού. Αυτοί "βαφτίζονται" υπονομευτές και ο "μπόγιας" αναλαμβάνει δράση με δημοσιεύσεις και αναδημοσιεύσεις στημένων και στοχευμένων σχολίων εναντίον τους.

Ο "μπόγιας" γράφει τακτικά και συστηματικά, απαξιωτικά σχόλια και για τον Δήμαρχο του γειτονικού Δήμου Αργυρούπολης - Ελληνικού, γιατί όπως γράφει, ο Δήμαρχος κ. Κωνσταντάτος είναι πολύ ζηλιάρης!!!

Και μη χειρότερα.

Κι όπως έλεγε κι ο αείμνηστος ΑΝΔΡΕΑΣ, "είναι να μην μπει μεγάλη ιδέα σε μικρό κεφάλι".

Για κάποιο διάστημα ο "μπόγιας έδειχνε "τσουχτερή αντιπάθεια" στο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Αιμίλιο Βουγιουκλάκη, τον οποίο με υπονομευτικά σχόλια, προσπαθούσε να τον χαλιναγωγήσει και να τον "κοντύνει πολιτικά".

Τώρα όμως που ο κ. Βουγιουκλάκης "έφυγε από τα πόδια τους", για να ασχοληθεί με τα κομματικά καθήκοντα που του ανέθεσε ο κ. Μητσοτάκης, ο "μπόγιας" αναδιπλώθηκε και έγραψε γι αυτόν εγκωμιαστικά σχόλια.

Το πιο πρόσφατο "θύμα" του "μπόγια'', με εμετική συμπεριφορά εναντίον της, είναι η γνωστή ηθοποιός και Δημοτική Σύμβουλος κ. Βάνα Μπάρμπα, γιατί τόλμησε να καταγγείλει διάφορα θέματα και να ανεξαρτητοποιηθεί.

Το κείμενο αυτό είναι αφιερωμένο:

- Σε όλους όσους δεν έχουν εκμαυλίστεί.

- Σε όσους δεν έχουν σκύψει το κεφάλι.

- Σε όσους δεν κουνάνε αδιάφορα τους ώμους τους.

- Σε όσους αντιδρούν στον ετσιθελισμό και στην ασύδοτη εξουσία των "νεο-βαυαρών".

ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗ ΜΑΧΗ

για να μην περάσει η ηττοπάθεια και ο συμβιβασμός με τη σαπίλα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Γιατί ο "μπόγιας" έχει αφηνιάσει και χλιμιντρίζει; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">