ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Βάνα Μπάρμπα: 39 εικονικές και παράνομες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Γλυφάδας

Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό της Γλυφάδας βάζει με νέα αίτησή της που κατέθεσε στο Δήμο Γλυφάδας στις 12/09/2018 με αριθμ. πρωτ. 25467 η γνωστή ηθοποιός και Δημοτική Σύμβουλος κ. Βάνα Μπάρμπα, όπως γράφει η ιστοσελίδα ''dimologies.gr'' , και είναι ο βασικός λόγος - αίτιο - που έπεσε και η ίδια θύμα του γνωστού '' χρηματισμένου '' μπόγια,  ο οποίος όταν αλλάξει η διοίκηση του δήμου Γλυφάδας θα σέρνεται γονυπετής , όμως όποια και να είναι η επόμενη διοίκηση είναι σαφές εκ προοιμίου ότι είναι ''κομμένος'' και κανείς δεν πρόκειται να ξεχάσει τι εξυπηρετεί και με ποια μέθοδο.

Ο ''μπόγιας'' έχει αρκετά χρόνια δραστηριότητας υποκόσμου αντί δημοσιογραφίας, όμως τα επιχειρήματα τα οποία διακινεί δημόσια δεν πείθουν ούτε ανήλικα , διότι τόσο ο δήμαρχος , όσο και το σύνολο των υπολοίπων στην σύνθεση του ΚΑΠΠΑ, (τομέας Πολιτισμού ) , ουδεμία πραγματική σχέση έχουν με τον εν λόγω τομέα.

Επιπροσθέτως, έχοντας τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου, ακόμα και ένας απόλυτα αδαής μπορεί να διοργανώσει σειρά εκδηλώσεων, και με μεγάλη συμμετοχή κόσμου, ( άλλωστε τζάμπα είναι , δεν πληρώνουν εισιτήριο ), όμως οι συμπολίτες μας ας αναλογιστούν τα πεπραγμένα του πολιτευτή δημάρχου, ο οποίος θέλει τον απόλυτο έλεγχο επί παντός επιστητού, το οποίο σημαίνει πλήρη έλεγχο επί των χρημάτων του κοινωνικού συνόλου, καθώς επίσης, τι σχέση έχει ένας δικηγόρος, προερχόμενος από τον κομματικό σωλήνα της ΝΔ, παράλληλα του στενού του κύκλου, κολλητών, με τον τομέα του Πολιτισμού ;

Κατά τον ίδιο τρόπο λειτουργίας του, καθώς και όσων υποστηρίζουν αυτές τις πρακτικές, στις εκλογές του 2019 δεν χρειάζεται ο πολιτευτής, η ακόμα τα στελέχη των αστικών κομμάτων για το Δήμο, και αν το αμφισβητήσει δημόσια ο ''μπόγιας'' θα δηλώσει ευθέως παντελώς ηλίθιος. ( Άσε που τον έχουν πάρει είδηση όλοι/ες πόσο σιχαμερός είναι. Ηθοποιός σημαίνει φως, ενώ ο ''μπόγιας'' είναι το σκοτάδι, ο σκοταδισμός. )

Δεδομένου ότι το ζήτημα των 39 εικονικών και παράνομων συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Γλυφάδας δεν έχει λάβει την πρέπουσα δημοσιότητα που του αρμόζει, και εννοούμε τόσο τοπικά , όσο και στα Αθηναϊκά media , καθίσταται σαφές ότι συνολικά είναι δέσμιοι των πολιτικών παθογενειών , και δεν συνδράμουν θετικά τη κοινωνία. Καλά κέρδη, όμως σταδιακά η απαξία στη χώρα μας θα είναι καθολική. 

Βάνα Μπάρμπα: 39 εικονικές και παράνομες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Γλυφάδας

Ούτε ψύλλος στον κόρφο του Δήμαρχου κ. Παπανικολάου και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγάκου από το ξεμπρόστιασμα που τους κάνει η κ. Μπάρμπα, για τις εικονικές και παράνομες συνεδριάσεις των συλλογικών οργάνων του Δήμου που "σκάρωσαν", εκδίδοντας σωρεία πλαστές αποφάσεις.

Η ασυμβίβαστη και μαχητική Βάνα απευθύνει την αίτησή της στην Διευθύντρια του Δήμου ως καθ΄ύλην αρμόδια, ζητώντας να της χορηγηθούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία, που να αποδεικνύουν ότι αυτές οι περιβόητες ΔΗΘΕΝ συνεδριάσεις πραγματοποιήθηκαν δημόσια και κανονικά, όπως ψευδώς αναγράφεται στα χαλκευμένα αποσπάσματα πρακτικών που συντάχθηκαν από την υπηρεσία στην οποία είναι προϊσταμένη η κ. Κυριακίδου, τονίζοντας πως εφόσον δεν υπάρχουν αυτά τα στοιχεία, η κ. Διευθύντρια είναι υποχρεωμένη να δώσει σαφείς και συγκεκριμένες απαντήσεις και να μην συνεχίσει τις κωλυσιεργίες και υπεκφυγές.

Είναι χαρακτηριστικές οι παρακάτω φράσεις της:

"Ελπίζω επίσης να αντιληφθείτε ότι είστε ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ κι όχι των εκάστοτε Δημάρχων και Προέδρων. Επομένως οφείλετε να τηρείτε τη νομιμότητα, ανεξάρτητα από τις επιθυμίες και μεθοδεύσεις των εκάστοτε Διοικούντων."

"Όμως είτε ηθελημένα είτε μετά από πιέσεις που σας ασκήθηκαν, μας έχετε εμπλέξει εν αγνοία μας κι εμάς τους Δημοτικούς Συμβούλους, αναγράφοντας ότι ήμασταν παρούσες και παρόντες σε δήθεν πραγματοποιηθείσες κανονικές δημόσιες συνεδριάσεις και μάλιστα ότι υπερψηφίσαμε και τις πλαστές αποφάσεις που εκδόθηκαν από την Υπηρεσία που είστε προϊσταμένη."

Παρακάτω ακολουθεί το πλήρες κείμενο της αίτησης της κ. Μπάρμπα.

Βασιλική (Βάνα) Μπάρμπα

Δημοτική Σύμβουλος Γλυφάδας

Ορφέως 6 Γλυφάδα 166 75

Τηλ: 211 0174 226 κιν: 6944 318 218 Γλυφάδα 12 Σεπτέμβρη 2018, αρ. πρωτ. Δήμου 25467

Α Ι Τ Η Σ Η

Προς: τον Δήμο Γλυφάδας, συγκεκριμένα προς την Διευθύντρια της Διοικ. Υπηρεσίας

και Προϊσταμένη της Γραμματείας του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτα Κυριακίδου.

Κοινοποίηση:

- Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Γλυφάδας.

(δια της Γραμματείας του Δημοτικού Συμβουλίου)

- Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής.

- Σώμα Επιθεωρητών - Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης.

ΘΕΜΑ: Χορήγηση στοιχείων καθώς και παροχή εξηγήσεων και πληροφοριών, αναφορικά με την αναγραφή του ονόματός μου, ότι δήθεν ήμουν παρούσα σε 37 εικονικές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου φέρομαι να υπερψήφισα 69 αποφάσεις, ενώ σε 2 ακόμη εικονικές συνεδριάσεις φέρομαι ως απούσα.

Κυρία Κυριακίδου ασφαλώς και γνωρίζετε ότι εδώ και καιρό υπάρχουν σοβαρότατες καταγγελίες ότι ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου “έστησαν” στον Δήμο μας εικονικές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, εκδίδοντας πλαστές αποφάσεις αυτών των οργάνων.

Στις ίδιες καταγγελίες γίνεται αναφορά και για την δική σας συνέργεια, συμμετοχή ή ανοχή (εσείς γνωρίζετε καλύτερα), καθώς και των υπαλλήλων του τμήματος που είστε προϊσταμένη, σε όλη αυτή τη διαδικασία έκδοσης των πλαστών αποφάσεων.

Γνωρίζετε επίσης ότι μετά από εντολή του Υπουργού Εσωτερικών, διεξάγεται έρευνα από το Σώμα Ελεγκτών - Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, ενώ για την ίδια υπόθεση υπόθεση διεξάγει ανακρίσεις και η Δικαιοσύνη.

Διασταυρώνοντας και τσεκάροντας τις ημερομηνίες που υποτίθεται ότι έγιναν αυτές οι συνεδριάσεις, διαπίστωσα ότι δεν ήμουν παρούσα σε καμία, ΜΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ!!! Και πως άλλωστε θα γινόταν να είμαι παρούσα, αφού όλα αυτά είναι εικονικά και σκηνοθετημένα.

Κι όμως κ. Κυριακίδου εσείς αναγράφετε ότι ήμουν παρούσα σε 37 μηδέποτε πραγματοποιηθείσες δημόσιες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, και μάλιστα ότι υπερψήφισα κι όλες αυτές τις 69 πλαστές αποφάσεις που εκδόσατε, ως αρμόδιο τμήμα του Δημοτικού Συμβουλίου, τις οποίες υπογράφει ο Πρόεδρος του Δ. Σ. κ. Παναγάκος.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά και σε άλλες 2 δήθεν συνεδριάσεις που <<σκαρώσατε>>, με αναγράφετε ότι εκεί λέει, ήμουν αδικαιολόγητα απούσα.

Ευχόμουν με όλη τη δύναμη της ψυχής μου, όλα αυτά να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, όμως τα στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν είναι καταιγιστικά.

Δυστυχώς όμως εκτός όμως από τα στοιχεία, είναι πολύ εύγλωττη και η μέχρι τώρα στάση του Δημάρχου και του Προέδρου του Δ. Σ., αφού παρά τα δημοσιεύματα, παρά τις έγγραφες και προφορικές ερωτήσεις στις συνεδριάσεις του Δ. Σ., εξακολουθούν να τηρούν παρατεταμένη και απόλυτη σιγή ιχθύος. Τι άλλο άλλο μπορεί να δείχνει αυτή η συμπεριφορά, εκτός από την αμηχανία τους μπροστά στην αποκάλυψη των παρανομιών.

Πληροφορήθηκα ότι για την ίδια υπόθεση, στην έγγραφη αίτηση του Δημοτικού Συμβούλου κ. Ταστάνη προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, αφού αφήσατε να παρέλθει ένας μήνας, αντί του ερωτώμενου κ. Παναγάκου, απαντήσατε ΕΣΕΙΣ κ. Κυριακίδου!!!

Για το ίδιο θέμα, στην έγγραφη αίτηση του Δημοτικού Συμβούλου κ. Τζούβελλη που ήταν προς ΕΣΑΣ κ. Κυριακίδου, αφού κι εδώ αφήσατε πάλι να παρέλθει ένας μήνας, αν και η αίτηση απευθυνόταν προς εσάς, δεν απαντήσατε εσείς, αλλά ο Πρόεδρος κ. Παναγάκος!!!

Όπως πληροφορήθηκα και στα δύο απαντητικά έγγραφά σας και στους δύο συναδέλφους δεν υπάρχουν ουσιαστικές, πειστικές και τεκμηριωμένες απαντήσεις για αυτή την υπόθεση. Ειλικρινά λυπάμαι για όλη αυτή την κωλυσιεργία και θλίβομαι για αυτή την συμπεριφορά σε Δημοτικούς Συμβούλους.

Αντιλαμβάνεστε ότι εάν είχατε δώσει στους συναδέλφους, τεκμηριωμένες και πειστικές απαντήσεις, δεν θα σας υπέβαλα κι εγώ την παρούσα αίτηση.

Ελπίζω επίσης να αντιληφθείτε ότι είστε ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ κι όχι των εκάστοτε Δημάρχων και Προέδρων. Επομένως οφείλετε να τηρείτε τη νομιμότητα, ανεξάρτητα από τις επιθυμίες και μεθοδεύσεις των εκάστοτε Διοικούντων.

Ελπίζω ακόμη η παρούσα αίτησή μου, να μην έχει την ίδια αντιμετώπιση, που είχαν οι αιτήσεις των δύο συναδέλφων και να μου δοθούν συγκεκριμένες απαντήσεις, καθώς και να μου χορηγηθούν τα όσα αιτούμαι χωρίς κωλυσιεργίες.

Ως Προϊσταμένη της Γραμματείας του Δ. Σ., αλλά και ως έμπειρη υπάλληλος, ασφαλώς και γνωρίζετε τα όσα προβλέπονται στο άρθρο 14 του ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, απόσπασμα του οποίου παραθέτω παρακάτω:

<<Άρθρο 14 Γραμματεία – Υπηρεσία Δημοτικού συμβουλίου Στο Δήμο και στα πλαίσια του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας, λειτουργεί υπηρεσία Δημοτικού Συμβουλίου, με αρμοδιότητες διεκπεραίωσης όλων των θεμάτων, που αφορούν στο Δημοτικό Συμβούλιο και το προεδρείο του. Η υπηρεσία αποτελείται από τον ειδικό γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου και άλλους υπαλλήλους, σύμφωνα με τον ΟΕΥ και ανάλογα με τις ανάγκες. Στις αρμοδιότητες συμπεριλαμβάνονται η τήρηση του αρχείου των αποφάσεων και των λοιπών σχετικών εγγράφων, η διεξαγωγή της αλληλογραφίας, η σύνταξη των πρακτικών των συνεδριάσεων, η προώθηση και δημοσίευση των αποφάσεων καθώς και η ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα του Δήμου, η ενημέρωση των δημοτικών συμβούλων και των Προέδρων των Τοπικών ή Δημοτικών Κοινοτήτων επί θεμάτων που τους αφορούν και γενικά κάθε σχετική με τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου εργασία. ..>>

Με βάση λοιπόν τις διατάξεις του παραπάνω άρθρου, έχετε την ευθύνη και την υποχρέωση για την ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ, τόσο στην λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και στην σύνταξη των πρακτικών των συνεδριάσεων του, στην έκδοση των αποφάσεών του, και πρωτίστως στην ΠΛΗΡΗ και ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ενημέρωση των Δημοτικών Συμβούλων, προκειμένου να μπορούν ασκούν νόμιμα τα καθήκοντά τους.

Σε εφαρμογή των παραπάνω και προκειμένου να ασκήσω τα καθήκοντά μου ως Δημοτική Σύμβουλος, αλλά και εν όψη των ερευνών που είναι σε εξέλιξη, δεδομένου ότι στα αρχεία του Δήμου, έχετε καταχωρήσει ότι ΔΗΘΕΝ πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, νόμιμα και δημόσια οι παρακάτω 39 Έκτακτες Συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου μετά από την υποτιθέμενη συζήτηση έγιναν και ψηφοφορίες και ότι υπερψηφίστηκαν και οι 71 αποφάσεις, όπως αναλυτικά αναγράφω παρακάτω:

ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2015

1η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 13-01-2015 , αριθμός της πλαστής απόφασης 6

6η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 27-02-2015 , αριθμός της πλαστής απόφασης 45

8η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 11-03-2015 , αριθμός της πλαστής απόφασης 59

10η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 26-03-2015 , αριθμός της πλαστής απόφασης 74

12η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 05-05-2015 , αριθμοί των πλαστών αποφάσεων 96,97,98,99

15η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 19-05-2015 , αριθμός της πλαστής απόφασης 127

20η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 26-06-2015 , αριθμοί των πλαστών αποφάσεων 175,176,177

22η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 03-07-2015 , αριθμός της πλαστής απόφασης 183

25η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 28-07-2015 , αριθμός της πλαστής απόφασης 228

27η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 08-09-2015 , αριθμός της πλαστής απόφασης 247

28η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 15-09-2015 , αριθμοί των πλαστών αποφάσεων 248,249

33η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 03-11-2015 , αριθμός της πλαστής απόφασης 293

36η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 19-11-2015 , αριθμός της πλαστής απόφασης 329

38η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 04-12-2015 , αριθμός της πλαστής απόφασης 354

40η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 15-12-2015 , αριθμός της πλαστής απόφασης 387,388

41η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 21-12-2015 , αριθμός της πλαστής απόφασης 389

42η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 29-12-2015 , αριθμοί των πλαστών αποφάσεων 390,391,392

ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2016

1η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 15-01-2016 , αριθμός της πλαστής απόφασης 1

3η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 28-01-2016 , αριθμός της πλαστής απόφασης 11

7η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 23-02-2016 , αριθμός της πλαστής απόφασης 58

10η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 10-03-2016 , αριθμοί των πλαστών αποφάσεων 82,83

12η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 23-03-2016 , αριθμός της πλαστής απόφασης 98

15η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 12-05-2016 , αριθμός της πλαστής απόφασης 144

18η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 20-05-2016 , αριθμός της πλαστής απόφασης 145

19η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 27-05-2016 , αριθμοί των πλαστών αποφάσεων 188,189

20η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 06-06-2016 , αριθμοί των πλαστών αποφάσεων 190,191

24η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 28-06-2016 , αριθμοί των πλαστών αποφάσεων 202,203

26η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 04-08-2016 , αριθμοί των πλαστών αποφάσεων 246,247,248

31η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 30-09-2016 , αριθμοί των πλαστών αποφάσεων 288,289

37η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 18-11-2016 , αριθμοί των πλαστών αποφάσεων 354,355

38η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 23-11-2016 , αριθμοί των πλαστών αποφάσεων 356,357,358

39η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 01-12-2016 , αριθμοί των πλαστών αποφάσεων 359,360,361

40η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 05-12-2016 , αριθμοί των πλαστών αποφάσεων 362,363

42η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 16-12-2016 , αριθμοί των πλαστών απ. 397,398,399,400,401,402

43η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 21-12-2016 , αριθμοί των πλαστών αποφάσεων 403,404

ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017

3η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 30-01-2017 , αριθμοί των πλαστών αποφάσεων 1,2

6η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 21-02-2017 , αριθμοί των πλαστών αποφάσεων 62,63

7η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 24-02-2017 , αριθμοί των πλαστών αποφάσεων 64,65

11η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 23-03-2017 , αριθμοί των πλαστών αποφάσεων 82,83

ΑΙΤΟΥΜΑΙ λοιπόν να μου χορηγήσετε, για όλες τις αναφερόμενες παραπάνω συνεδριάσεις και αποφάσεις τα παρακάτω στοιχεία. Εφόσον όμως δεν μου τα χορηγήσετε, είναι υποχρέωσή σας να μου εξηγήσετε σαφώς και τεκμηριωμένα, τους λόγους της μη ύπαρξης ή της μη χορήγησης των στοιχείων που αιτούμαι.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΙΤΟΥΜΑΙ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ:

Τα αντίγραφα των προσκλήσεων των παραπάνω δήθεν έκτακτων συνεδριάσεων.

Τα αποδεικτικά επίδοσης των αντίστοιχων προσκλήσεων προς εμέ.

Τα αντίγραφα των τηρουμένων χειρόγραφων παρουσιολογίων στις εν λόγω συνεδριάσεις, με την αναγραφή, ποια υπάλληλος έχει συμπληρώσει το κάθε ένα.

Τα αντίγραφα των τηρουμένων καταλόγων με τις ψηφοφορίες (;;;) στις εν λόγω αποφάσεις, με την αναγραφή, ποια υπάλληλος έχει συμπληρώσει το κάθε ένα.

Τα αντίγραφα των απομαγνητοφωνημένων πρακτικών αυτών των συνεδριάσεων.

Τα ηχογραφημένα αρχεία όλων αυτών των συνεδριάσεων.

Τα βιντεογραφημένα αρχεία όλων αυτών των συνεδριάσεων.

Τα αντίγραφα όλων των παραπάνω αποφάσεων που εκδόθηκαν.

Τα αντίγραφα των ΠΙΝΑΚΩΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ αυτών των συνεδριάσεων.

Τα αντίγραφα των αποδεικτικών δημοσίευσης των παραπάνω αποφάσεων.

Στον ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, στο άρθρο 8 προβλέπονται τα παρακάτω: <<1 .="">>

Όπως γνωρίζετε και σε εφαρμογή της παραπάνω διάταξης, στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, τα καθήκοντα του γραμματέα υπαλλήλου, εκτελείτε συνήθως εσείς αλλά και οι άλλες υπάλληλοι του Τμήματος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ζητάω λοιπόν να με πληροφορήσετε συγκεκριμένα, για κάθε μία από τις παραπάνω δήθεν συνεδριάσεις, ποια υπάλληλος έχει καταγραφεί ότι εκτελούσε τα καθήκοντα του γραμματέα.

Κυρία Κυριακίδου αντιλαμβάνομαι ότι είστε σε πολύ δύσκολη θέση και λυπάμαι που έχετε εμπλακεί τόσο εσείς, όσο και οι άλλες υπάλληλοι σε όλη αυτή τη δύσοσμη υπόθεση, με τις εικονικές συνεδριάσεις των συλλογικών οργάνων του Δήμου.

Όμως είτε ηθελημένα είτε μετά από πιέσεις που σας ασκήθηκαν, μας έχετε εμπλέξει εν αγνοία μας κι εμάς τους Δημοτικούς Συμβούλους, αναγράφοντας ότι ήμασταν παρούσες και παρόντες σε δήθεν πραγματοποιηθείσες κανονικές δημόσιες συνεδριάσεις και μάλιστα ότι υπερψηφίσαμε και τις πλαστές αποφάσεις που εκδόθηκαν από την Υπηρεσία που είστε προϊσταμένη.

Όπως αντιλαμβάνεστε είναι μονόδρομος για όποιον σέβεται τον εαυτό του αλλά και τη νομιμότητα, η αναζήτηση της αλήθειας και η τιμωρία των υπευθύνων.

Είναι καθήκον μου και υποχρέωσή μου να προασπίσω την τιμή και την υπόληψή μου, γι αυτό και περιμένω άμεσα τις απαντήσεις σας και όλα τα στοιχεία που αιτούμαι, προκειμένου να αποδείξω ότι το όνομά μου αναγράφεται εν αγνοία μου, καταχρηστικά και παράνομα, στα πλαστά αποσπάσματα των δήθεν πρακτικών, που με εμφανίζουν ότι δήθεν συμμετείχα σε αυτές τις εικονικές και σκηνοθετημένες δήθεν δημόσιες συνεδριάσεις του Δημ. Συμβουλίου.


Με τιμή

Βασιλική (Βάνα) Μπάρμπα

Δημοτική Σύμβουλος Γλυφάδας
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Βάνα Μπάρμπα: 39 εικονικές και παράνομες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">