ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δήμος Γλυφάδας: Έγκριση κατ΄ εξαίρεση οδήγησης υπηρεσιακών οχημάτων


Είναι σαφές ότι στον Δήμο Γλυφάδας , της  ''γαλάζιας'' διοικήσεως το καθεστώς κατ΄ εξαίρεση από το 2014 μέχρι και σήμερα αφορά πλειάδα ζητημάτων και ατόμων , όμως έρχεται και ένα επιπροσθέτως. 

O δήμαρχος Γλυφάδας για πολλοστή φορά φροντίζει τα κατ' εξαίρεση και ειδικότερα κατ' εξαίρεση η Αν. Προϊσταμένη Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Καθαριότητας ,Κίνησης και Πρασίνου (ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ) Παπαδοπούλου Σάρρα θα μπορεί να οδηγεί τα εικονιζόμενα στην φωτογραφία.

Πιο συγκεκριμένα τα ΚΗΥ 5519,ΚΗΗ 7402,ΚΗΗ 7370,ΚΗΗ 7403,ΚΗΥ 5540,ΚΗΥ 5541,ΚΗΥ 5553,ΚΗΗ 7368, FIAT ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ, FIAT PANDA ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ,  FIAT PANDA ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ,  FIAT PANDA ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ,  HYUNDAI LC ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ,  HYUNDAI ELANTRA ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ,  HIUNDAI MATRIX ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ,  CITROEN ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ.

Όπως αντιλαμβάνεστε γι' αυτό το λόγο πληρώνουμε συνολικά δημοτικά τέλη, ώστε ο κάθε ξενόφερτος δήμαρχος να πιστώνει εκατομμύρια ευρώ από τα χρήματά μας για αγορά οχημάτων τα οποία θα διαθέτει στην κάθε διορισμένη/ο στο δημόσιο για τις δωρεάν μετακινήσεις τους.

Άλλωστε το γνωρίζεται με σειρά δημοτικών συμβούλων που επί σειρά ετών  έχουν καταστρέψει μια σειρά κρατικών οχημάτων , τα οποία χρησιμοποιούσαν εκτός υπηρεσίας, και ειδικότερα βάζοντας και παράνομα βενζίνη από τα χρήματα των κοροΐδων δημοτών. 

Δείτε πιο κάτω το έγγραφο της κατ' εξαίρεση εύνοιας 



Ευελπιστούμε να έχετε μια εικόνα που καταλήγουν τα χρήματα χιλιάδων συμπολιτών μας ώστε ο εκάστοτε ξενόφερτος να αποκτά έρεισμα και ψήφους , διότι όλες οι χωματερές της Γλυφάδας είναι γεμάτες με πεταμένα εκατομμύρια - σάπια κατεστραμμένα κρατικά οχήματα.

Επισήμανση: Έχετε και εσείς τέτοια εύνοια στην εργασία σας ; 

- Όπως λέγανε παλιότερα στο χωριό αρκετών, γυναίκα και αυτοκίνητο δεν δανείζονται, διότι αν τα ''καβαλήσουν'' - χρησιμοποιήσουν αρκετοί και διαφορετικοί - ''χαλάνε'' εύκολα . . .

 

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δήμος Γλυφάδας: Έγκριση κατ΄ εξαίρεση οδήγησης υπηρεσιακών οχημάτων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">